jueves, 4 de junio de 2009

PERRUQUERIA VENUS

El personatge mitològic que trobat a sigut Venus.
Aquest personatge l'he trobat a l'Avinguda del Jocs Olímpics al costat de la Plaça de Joan Rebull en un cartell d'una perruqueria.

VENUS

Venus és una deessa romana principalment associada amb l'amor i la bellesa. Va ser importantment reverenciada a les religions on adoraven molt déus o divinitats i mitologies de les cultures clàssiques. En un principi era la deesa de la primavera, i com que la cultura romana tenia com costum de annexionar-se altres déus d'altres cultures, es va identificar amb deesa grega Afrodita. Que era la deesa de la bellesa i de l'amor, esposa de Mart i mare de Enees. La Venus romana era filla de Júpiter i de Dionea. Venus va néixer de l'escuma del mar al caure els membres mutilats de Urà, per aquest motiu era reverenciada pels pescadors i els homes del mar. Venus es va casar amb Vulcà (Déu del foc) que no era físicament gaire ben plantat. Venus verdaderament estimava a Mart (Déu de la guerra) i de la seves relacions va nèixer Cupido, que es representa com un nen amb ales, un arc i unes fletxes una d'or i una altra de plom, la d'or servia per fer sortir l'amor i la de plom feia sortir l'odi. Diferents emperadors li van construir temples. Com per exemple l'emperador Adrià, al fòrum romà.


Aquesta perruqueria s'anomena Venus, perque es un local on hi ha serveis estetics.
Principalment el tallat de cabell, però també es realitzen altres serveis com depilaciò, manucura, pedicura, etc. Tots aquests serveis són per ficar bella a una persona i com Venus era le deessa de la bellesa li van ficar aquest nom.